top of page
61nwNKUhzGL._AC_SL1000_.jpg

STUDIO PHOTOGRAPHY DAY
SUNDAY, APRIL 28, 2024

OCEAN_FILMS+_W_KB_3.png

 

Studio Picture Day is an exciting time for every dancer - anticipating the upcoming recital and dressing up in their costumes brings a smile to everyone! Our photographer understands expression and will make photo day a fun and easy experience that will capture the excitement in your dancer!

 

This year, we are offering a single base package that includes all your dancer's photos in a convenient Digital Download Package. After recieving your photo link via email, you will have the freedom to purchase further prints of your dancer using our photographer's online store.

 

Why are we going Digital?

Digital Photo Packages allow parents/guardians to recieve MORE amazing photos of their dancer and the freedom to easily share photos with loved one. Parents/Guardians will have the pleasure of seeing their photos first, then have the ability to select which images they would like to print and showcase in their homes forever.

 

Digital Package Pricing:

Pre-Sale: $52

After 4/28/24: $65

 

Our goal is to have our photographer

capture 10 -15 photos per dancer including,

- Posed Shot

- Action Shot

- Head Shot

- Group Shot

 

Posing is done by our IGD Staff to ensure "dance/technique-correct" body position.

 

* ORDER 1 PACKAGE PER STUDENT *

L1100467.jpg
L1070895.jpg

 

- Picture Day Schedule -

Please arrive promptly at your scheduled class time in Full Costume (hair & makeup as desired) and ready to pose. The photo session is located at Island Groove Dance Studio. We start each session with Team/Class Photos, so don't be late!

Make sure to have all necessary items (Nude Undergarments, Tights, Shoes, Costume, Accessories, makeup for last minute touch ups, HAIR SPRAY-no fly aways, etc.) 


Little Groovers

9:00AM - 9:30AM (30 Min.)

 

Ballet & Tap 1

9:30AM - 10:00AM (30 Min.)

 

Hip Hop 1

10:00AM - 10:30AM (30 Mins)

 

Ninja Fit 1

10:30AM - 10:45AM (15 Min.)

 

Acro Dance & Tumble 1

10:45PM - 11:05AM (20 Min.)

 

Acro Solo

(Allyson H.)

11:05AM - 11:10AM (5 Min.)

 

— 20 Minute Lunch —

 

Ninja Fit 2

11:30AM - 11:50AM (20 Min.)

 

Hip Hop 2

11:50AM - 12:30PM (40 Min.)

 

Acro Dance & Tumble 2

12:30PM - 1:30PM (1 Hr.)

 

Lyrical/Ballet Tech 2

1:30PM - 2:30PM (1 Hr.)

 

Tap Solo

(Ellie C.)

2:30PM - 2:35PM (5 Min.)

 

Acro Dance & Tumble 3

2:35PM - 3:20PM (45 Min.)

 

Acro Competition

3:20PM - 4:00PM (40 Min.)

 

Lyrical 3

4:00PM - 4:45PM (45 Min.)

 

Hip Hop 3

4:45PM - 5:15PM (30 Min.)

 

Lyrical Competition Duet

5:15PM - 5:25PM (10 Min.)

Advanced Solos

(Aubree H. / Marley C. / Ryan M. / Sydney M.)

5:25PM - 5:45PM (20 Min.)

bottom of page